Instruktører

Møt Kulturhjertets profesjonelle hjelpere - et lag med fagfolk som har én ting til felles: Et bankende hjerte for fargerik kulturformidling.

Linda H. Tjønntveit

Kostymedesigner og multikunstner // Sverige og Norge

Linda har jobbet i Kulturhjerte sitt kreative team siden vi hun imponerte oss med kostymene på ungdomsmusikalene på PlanB. Linda tryller frem de mest kreative kostymer fra nesten ingenting, og er aldri fornøyd før hver eneste detalj er perfekt. Det setter både aktører og publikum pris på!

Linda kom flyttende til Norge i 1996 for å gå på fotolinja på Folkehøgskole i Lofoten. Etter utdannelse som dekoratør har hun jobbet både som stylist, salgssjef og med markedsføring, før hun nå er tilbake i sitt rette element som dekoratør og selger i Home & Cottage. Sammen med foreldre og frivillige i Kulturhjerte nøster hun sammen antrekk til ensemblet i takt med at manuskript og forestilling tar form.

Linda sier hun får energi av å være blant alle de entusiastiske og inspirerende folkene i Kulturhjerte, og det er jammen gjensidig!

Jomo Silveira

Koreograf og gledesspreder // Brasil og Norge

Jomo Silveira er Kulturhjerte sin koreograf og gledesspreder. Jomo har sin utdannelse fra hjembyen Rio de Janeiro i Brasil. Han har turnert som danser over hele verden, og etter noen år i Danmark hvor han blant annet jobbet ved det Kongelige Teaters Ballettskole, kom han i 2012 til Lillehammer og har siden jobbet som pedagog ved Lillehammer og Gjøvik dansesenter. I løpet av disse årene har både barn, unge og voksne fått glede av Jomo sin erfaring og kunnskap, og hans evne til å utvikle kreativitet, talent og spre danseglede.

I arbeidet sitt er Jomo opptatt av å skape gode relasjoner, se hvert enkelt individ, og å skape mestringsfølelse hos alle. Det gjør han også i Kulturhjerte og vi håper han blir i Norge i mange år til!

Vivian Haverstadløkken

Prosjektleder og bankende kulturhjerte // Norge

Vivian er hjertet i Kulturhjerte. Vivians rolle er ofte å gjennomføre andres ideer, men akkurat Kulturhjerte var hun en av initiativtakere til selv – et prosjekt som hun har drømt om å skape i Lillehammer i flere år. Vivian får energi av å jobbe med skapende mennesker og trives best når hun jobber med et kunstnerisk team rundt seg. Hun er kjent for sin evne til å skape struktur i kaotiske, kreative og kunstneriske prosesser. Vivian har jobbet flere år som prosjektleder i Peer Gynt AS og som rådgiver i fylkeskommunen. I 2018 bestemte hun seg for å stå helt på egne ben og startet sitt eget produksjonsselskap, Spinning Art, og jobber nå fulltid som produsent for ulike scenekunstproduksjoner og festivaler.

Vivian brenner for et inkluderende samfunn hvor barn, unge og voksne, uansett bakgrunn og interesser, skal få like muligheter til å utvikle seg selv, sine talenter og føle at de hører til.

Janne Aasebø Johnsen

Manusforfatter og barnevenn // Norge

Janne Aasebø Johnsen er barnebokforfatter, lærer og manusforfatter. I Kulturhjerte skriver hun historien og sangene i forestillingen etter ideer og innspill fra alle utøverne. Janne er utdannet adjunkt og gjennom årene sine som lærer ved Søre Ål skole har hun skapt leseglede og skrivelyst hos hundrevis av unger.

Når Janne ikke skriver bøker og manus, jobber hun ved Nansenskolen på Lillehammer.

 

Janne har et kjempestort hjerte som brenner for at alle barn skal oppleve mestring og trivsel, både i skolen og på andre arenaer – og er ALLTID på barna sin side. Det er hun også i Kulturhjerte!

Carol Kvande

Regissør og energibombe // Sør-Afrika og Norge

Carol er profesjonell sanger og sangpedagog, med lang erfaring med kulturprosjekter i skolen.

Hun har jobbet mange år som dramalærer ved videregående skoler både i Sør-Afrika og her i Lillehammer, og som artist på turne i Den kulturelle skolesekken landet rundt.

Carol er fra Sør-Afrika og har bodd i Norge i ti år. Hun er også gift med kulturhjertekomponist Thor Kvande og mamma til Sebastian.

 

Carol tar arbeidet på største alvor og forventer kun det beste. Med disiplin, varme, og en stor dose med kjærlighet får hun også ut det ypperste i alle barn, unge og voksne som jobber med henne.