Kultuhjerte sin tredje forestilling THIS IS ME spilles den 14., 15. og 16 juni 2019. 

Vi har satt opp to forestillinger de to siste årene: Da trollet ble til stein, og Jakten på kulturhjertet. Vi bruker hele høsten, vinteren og våren på å bli kjent, dele sanger og historier, for å sammen lager en ny forestilling. Årets forestilling skal vises i Kulturhuset Banken den 14., 15. og 16. juni 2019. Billettene kan kjøpes allerede nå ved å klikke på ønsket dato i kolonnen til høyre på denne siden. 

THIS IS ME

 

Da vi møttes for første gang i oktober i fjor stilte vi spørsmålet “Hvem er du?”. Det er et stort og vanskelig spørsmål å svare på for alle. Alle er forskjellige, alle har ulike mål, drømmer og erfaringer.

Vi spurte videre hvilke historier, sanger eller danser vil kunne forklare et publikum hvem vi er? “Hvis vi vil at Lillehammer skal bli kjent med oss, hva skal vi fremføre?”

Gjennom en prosess over flere uker arbeidet vi i grupper hvor vi skrev egne tekster, fant fram til ulike sanger og historier vi ville dele og hvilke kostymer vi skulle lage. Alt skulle si litt om hvem vi er, og hvem vi vil være. På scenen i kveld skal dere få se resultatet av denne prosessen.

THIS IS ME forteller om barn og ungdom som er lei av gamle historier og som har lyst til å skrive om slutten på sin egen historie. Stykket handler om felleskap, og om en ny måte å håndtere et gammelt problem på. Det er fantasifullt, rart, energisk, sårbart og kreativt, akkurat som de som står på scenen.

Forestillinger

Dato

Tid

Billett

14. Juni

Avsluttet

15. Juni

18:00

Avsluttet

16. Juni

14:00

Avsluttet

“På kort tid har «Kulturhjerte» rukket å etablere seg som et av kulturbyen Lillehammers aller vakreste vårtegn” 

Kultursjef Olav Brostrup Müller

«Nå er jeg ikke kun dama med hijab”

Mor til deltaker på Kulturhjerte

“Et fantastisk integrasjonsverktøy og flott historieformidling i ett!”

Kulturminister Linda Hofstad Helleland

“Kulturhuset Banken er det første stedet jeg følte meg hjemme i Norge”

Deltaker på Kulturhjerte

“Rørende hverdagsintegrering på Lillehammer”

Kultursjef Olav Brostrup Müller

“Vårt mål er å få små og store  kulturhjerter fra alle kulturer  til å banke sammen!”

Kulturhjerte sin visjon